Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Tri prometne nesreće proteklog dana. U Brezju iz kuće uraden nakit vrijedan nekoliko tisuća eura

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Ilustracija

Na međimurskim prometnicama proteklog dana policijska uprava evidentirala je tri prometne nesreće, dvije u Čakovcu i jednu u Palovcu, ozlijeđenih nije bilo, a nastala je tek materijalna šteta, kažu jutros iz OKC-a PUM.

U dnevnom izvješću policija donosi informaciju o dovršenim kriminalističkim istraživanjima.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom utvrđeno je kako je počinio produljeno kazneno djelo krađe. Osumnjičeni je u više navrata tijekom svibnja ove godine u Prelogu, iz supermarketa u Ulici Antuna Mihanovića, ukrao razne prehrambene i tehničke proizvode. Materijalna šteta prema dostavljenom odštetnom zahtjevu trgovačkog društva iz Rijeke procijenjena je na gotovo 200 eura. Protiv 23-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Između 21. rujna i 21. listopada iz obiteljske kuće u Brezju, nepoznati počinitelj ukrao je razni nakit vrijednosti nekoliko tisuća eura. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Varaždinska policija evidentirala je prometnu nesreću u Varaždinu u kojoj je ozlijeđena 22-godišnja vozačica koja je u raskrižju ulica Trenkove i Ognjena Price skrivila sudar s drugim automobilom oduzevši mu prednost. Ozlijeđenoj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Istoga dana oko 23.30 sati u Varaždinu policijski službenici priveli su 54-godišnjeg vozača kojeg su zaustavili u ulici Ivana Meštrovića, vozio je pod utjecajem alkohola od 1,80 promila, a vozačka dozvola mu je već ukinuta. Višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uhićen je i priveden u Policijsku upravu varaždinsku, gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do dovođenja na Općinski sud u Varaždinu. Od njega je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!