Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Sudjelujte u stvaranju novog Priločkog lista

Grad Prelog uputio je poziv svojim građanima, predstavnicima udruga te svima zainteresiranima na sudjelovanje u stvaranju novog Priločkog lista.

Godišnjak je to koji, tradicionalno svake godine, nastoji na jednom mjestu pobrojati sve ono što se na području grada događalo kroz godinu, čime su se sve bavile i što su radile, udruge s područja Preloga.

Da bi u njemu svoje mjesto pronašlo baš sve što se kroz godinu događalo na području grada, u naseljima Prelog, Cirkovljan, Draškovec, Hemuševec, Oporovec, Čukovec, Otok i Čehovec, pozivaju se udruge da svoje materijale, tekstove i fotografije, koje žele priložiti, pošalju e-mailom na: info@prelog.hr, najkasnije do petka, 29. studenog.

Novo izdanje Priločkog lista bit će objavljeno krajem godine i građanima će biti dostupan na mnogim javnim lokacijama.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!