Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Međimurski umirovljenici proslavili 50 i 60 godina braka

Foto: Međimurska županija

Foto: Međimurska županija

I ove su se godine u organizaciji Matice umirovljenika Međimurske županije u Gornjoj Dubravi okupili parovi koji slave svojih 50 i 60 godina braka.

Prekrasna obljetnica nije samo obilježila ljubav i odanost, već je bila prilika da se prisjete svog bogatog zajedničkog života i na sve dragocjene zajedničke trenutke koji kroz godine postaju nezaboravne uspomene.

Uz prigodni program, lijepom je gestom slavljenike razveselila Međimurska županija pa je zamjenik župana Josip Grivec čestitao svakom paru, poklonivši damama crvenu ružu. Tom prilikom je istaknuo kako su ljubav, poštovanje i međusobna podrška ključni za dugotrajne veze, a oni upravo to danas potvrđuju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!