Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO, FOTO Međimurke u fantastičnoj utakmici nadigrale Dinamo

Fantastičnu predstavu svojim su navijačima na stadionu Mladosti u Čakovcu jučer priredile nogometašice Međimurja. Do nova tri boda došle su pobjedom protiv zagrebačkog Dinama 2:0 (1:0) u utakmici 7. kola 1. HNLŽ, u ravnopravnoj utakmici protiv aktualnih osvajačica hrvatskog kupa slavile su ponajprije zahvaljujući čvrstoj obrani koja Rajićevim igračicama nije dala priliku za gotovo nijedan ozbiljniji udarac u okvir gola.

Međimurke su povele u 21. minuti pogotkom Zaire Caroline Mirande Jimenez, a prednost je u 53. udvostručila Paula Škrlec, ispostavilo se u konačnici i zaključila rezultat jer do kraja susrete mreže su mirovale.

Trener Ivan Dizdar:

S četiri pobjede, dva poraza i jednim neriješenim ishodom Međimurje je na 4. mjestu ljestvice s 13 bodova i drži priključak za vodećom trojkom, trećim Osijekom i drugim Agramom koji imaju po 15 bodova, li i utakmicu manje, te vodećeg Hajduka sa 16 bodova.

Nakon odigranih sedam kola valja istaknuti da je na ligaškoj listi strijelaca na diobi trećeg mjesta Slovakinja Lenka Mazuchova s pet pogodaka, kao i Agramova Ana Dujmović. U Top 10 s po 4 gola još su Marin Hamamoto i Škrlec.

Nadolazećeg vikenda slijedi reprezentativna pauza, a potom nastavak lige donosi domaću utakmicu s drugoplasiranim Agramom, momčadi koju ne pamtimo po lijepom rezultatu s početka sezone, no iz stožera naših prvoligašica sigurni su da će ishod, ipak, biti drugačiji.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!