Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Meri Furdi i Mario Beliga osvojili osam medalja na jakom turniru u Ljubljani

Na međunarodnom plivačkom natjecanju u Ljubljani, 3. Ribinom jesenskom pokalu, u jakoj konkurenciji i utrkama neizvjesnima do zadnjih centimetara, čakovečki plivači Meri Furdi i Mario Beliga osvojili su čak osam medalja.

Meri je osvojila zlato na 200 m slobodno, druga mjesta u disciplinama 100 m slobodno i 200 m mješovito, broncu na 50 m slobodno. Mario se okitio zlatom na 200 m slobodno, drugi je bio u disciplini 200 m leptir, a treća je mjesta osvojio na 200 m mješovito i 400 m slobodno.  

Na natjecanju je sudjelovalo 450 natjecatelja iz 24 kluba iz pet zemalja. Čakovečki plivački klub uz Meri i Marija predstavljali su još Lucija Trupković i Dominik Dukić koji su se u pojedinim disciplinama plasirali među deset najboljih. Plivače je vodio trener Goran Kolariće. Natjecanje je pokazalo da se forma polako diže pred samu špicu sezone i onih glavnih natjecanja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!