Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Podignuta optužnica protiv odvjetnika (54) koji je oštetio klijente za više od 4600 eura

Nova, Euro, novčanice, ilustracija, crna lista, policija | Foto: Ilustracija Pixabay

Foto: Ilustracija Pixabay

Na međimurskim cestama proteklog dana dogodile su se tri prometne nesreće, a ozlijeđenih, na sreću nije bilo, kažu jutros iz OKC-a PUM.

Na raskrižju cesta između Ivanovca i Štefanca zbog oduzimanja prednosti sudarila su se dva osobama automobila. U Nedelišću je lančani sudar zbog ne držanja dovoljnog razmaka u vožnji u slijedu skrivila mlada vozačica, a u sudaru su sudjelovala tri automobila. Na cesti između Orehovice i Male Subotice vozač automobila zbog neprilagođene brzine sletio je s ceste u hidrant i metalnu ogradu, a zatim je pješke napustio mjesta nesreće. Policija ga je naknadno pronašla i sankcionirala.

Angažirali odvjetnika, on ih oštetio za više od 4600 eura

Tijekom proteklog tjedna pred općinskim sudom u Čakovcu, na temelju posebnih izvješća Policijske postaje Prelog, podignute su optužnice protiv 54-godišnjaka zbog kaznenih djela zlouporabe povjerenja na štetu 82-godišnjaka, 49-godišnjaka i 65-godišnjaka.
 
Oštećeni su od 2022. do 2024. godine poradi zastupanja u različitim pravnim postupcima angažirali tog odvjetnika koji nije prikupio potrebnu dokumentaciju, odnosno nije obavio radnje zbog kojih je bio angažiran, a čime je zlouporabio povjerenje dano mu putem punomoći i ošteti ih za novčani iznos od 4.637 eura naplatom raznih taksi i drugih troškova.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!