Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dođite u nedjelju na 22. Sobočki špancer

Sobočki špancer / Foto: USR Sport za sve Mala Subotica

Foto: USR Sport za sve Mala Subotica

Udruga sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica povodom Svjetskog dana pješačenja ove nedjelje, 20. listopada sve zainteresirane rekreativce poziva na 22. po redu Sobočki špancer koji se održava pod pokroviteljstvom Općine Mala Subotica.

Pješačenje okolicom Male Subotice tradicionalno će početi sa startom na odbojkaškom igralištu u Ulici braće Radić u 13:30 sati. U dobrom društvu pješaci će krenuti na dvosatno hodanje stazom dužine 8 kilometara koja će ih voditi šumom, livadama i poljem, a nakon povratka na igralište druženje će biti nastavljeno uz igre u zanimljivim disciplinama za djecu i odrasle. U slučaju kiše druženje će se nastaviti na igralištu pod nadstrešnicom.

Sve sudionike čekaju najbolši međimurski langoši, vrući kesteni i ostale domače finote. – poručili su iz udruge USR Sport za sve Mala Subotica.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!