Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Do 17. listopada prijavite štetu od suše na području Općine Sveta Marija

poljoprivreda_kukuruz_www.studiom.hr

Općina Sveta Marija poziva poljoprivredne proizvođače, posebno voćare, da do četvrtka, 17. listopada prijave nastalu štetu prijave štetu od navedene prirodne nepogode za stradale kulture na području Općine Sveta Marija.

Podsjetimo odluku o proglašenju prirodne nepogode suše od suše na području Općine Sveta Marija dobio je međimurski župan 11. listopada. Sukladno smjernicama Županijskog povjerenstva, prijaviti se može samo šteta za usjeve koji nisu uklonjeni s polja i za koje Općinsko povjerenstvo može utvrditi štetu na terenu.

Poziv i Obrazac prijave objavljeni su na službenoj internetskoj stranici Općine Sveta Marija, a rok za podnošenje prijava je četvrtak, 17. listopada.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!