Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Globusovci u utorak pripremaju doček za srebrnog Svena Strahiju

Međimurski karatist Sven Strahija proteklog vikenda ostvario je još jedan izvanredan uspjeh osvajanjem srebrne medalje u konkurenciji juniora -76 kg na Svjetskom karate prvenstvu U21 u Veneciji, a svog karatista Globusovci pripremaju doček u utorak u 15+7 sati u kluskoj dvorani u Maloj Subotici.

Podsjetimo, Sven je do finala stigao nakon što je nakon slobodnog prvog kola nanizao pobjede nad predstavnicima Estonije (9:0), Kanade (8:0), Azerbajdžana (7:7, senshu) te Francuske (3:3, senshu), plasiravši se u finale gdje ga je čekao najteži mogući protivnik – Kazahstanac Kadyrgali Alikhan, prvoplasirani na svjetskoj rang-listi. U finalu Kazahstanac je osvojio zlato pobjedom 3:0, čime je Sven postao svjetski viceprvak. Našem karatistu ovo je druga juniorska medalja nakon što je u veljači osvojio srebro na Europskom prvenstvu u Tbilisiju.

Na svjetskoj smotri nastupili su i kadeti, Petar Slukić, koji je u kategoriji -70 kg ostvario tri pobjede, i Ervin Šoltić. Hrvatske natjecatelje vodio je i izbornik Dejan Slukić.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!