Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Uz smijeh i veselje na Trgu slobode u Prelogu održan Europski dan zdravog osmijeha

12. listopada Hrvatsko stomatološko društvo Čakovec i Društvo naša djeca Prelog uz dijeljenje četkica, pasta za zube, jabuka a naravno i savjeta o pranju zuba na Trgu slobode u Prelogu obilježili su Europski dan zdravog osmijeha.


Doktorica dentalne medicine Ivana Najman poručuje kako uz igru educiraju mališane, a ovakve akcije su vrlo korisne.


“Mislim da je ovo 6. godina obilježavanja Dana ovdje na Trgu, a vidi se da ove akcije pomažu. Djeca više odlaze stomatolozima. Ono što je važno da djeca dolaze na preventivne preglede i nastojimo potaknuti roditelje da je već pojavom prvih zubića važno otići na kontrolu dva puta na godinu, i da se s time odmah razbije i strah od “bijelih kuta”.”


Posjećenošću su zadovoljni jer se iz godine u godinu sve više djece priključuje, što ujedno i pokazuje da su roditelji prepoznali vrijednost ovog obilježavanja. Osim plastelina i raznih igara za djecu, na trgu slobode organizirali su i facepainting.

    Podijeli:

    Pošaljite nam vijest

    Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

    Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

    Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

    *Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

    Zapratite nas

    Imate upit za nas?

    Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!