Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO U Prelogu počeo 8. Festival nordijskog hodanja i pješačenja

Osmi Festival nordijskog hodanja i pješačenja u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, Grada Preloga i gradske Turističke zajednice te partnera počeo je jutros u Prelogu.

U programu otvorenja sudinicima festivala dobrošlicu poželio je gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Nakon kratkog zagrijavanja, sudionici su krenuli odabranim rutama po Prelogu i uz rijeku Dravu. Mogli su odabrati između četiri rute različitih duljina – 2 km, 4 km, 8 km i 11 km, na kojima imaju i podršku volontera GDCK Čakovec. Hodači danas imaju priliku i razgledati Crkvu sv. Jakoba, stani postav Muzeja Croata Insulanus, kao i ponudu Sajma meda koji se tijekom prijepodneva održava na tržnici.

Svoje preventivne aktivnosti u skopu festivala predstavlja i policija, a do podneva na marini se održavaju i radionice za djecu, aktivnosti osvještavanja važnosti životnog stila te mentalnog i tjelesnog zdravlja te kreativne radionice umirovljenika.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!