Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Neugodan poraz od Slovenije

Hrvatska - Slovenija prijateljska u Prelogu, Foto: HRS

Foto: HRS

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u prijateljskom je zatvorenom susretu u Prelogu izgubila od Slovenije s 18:25 (11:13).

Izbornik Ivica Obrvan puno je mijenjao, pokušavao pronaći raspoloženu i razigranu šestorku, ali nije uspio. Gošće su u nekoliko navrata imale i po devet pogodaka razlike i u končanici zasluženo slavile.

Najefikasnija u hrvatskoj reprezentaciji bila je Kristina Prkačin sa sedam pogodaka, pet je dala Dejana Milosavljević. Kod Slovenije je Nataša Ljepoja postigla osam pogodaka.

Hrvatska - Slovenija prijateljska u Prelogu, Foto: HRS
Foto: HRS

Hrvatska ženska seniroska reprezentacija ovom je utakmicom završila s prvom fazom priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo. Igračice nastavljaju sezonu u svojim klubovima, a sljedeće reprezentativno okupljanje bit će u u posljednjem tjednu listopada.

Na Europskom prvenstvu kojem će od 28. studenog do 15. prosinca domaćini biti Austrija, Mađarska i Švicarska, Hrvatsku u prvom krugu očekuju susreti s Danskom (29. studenoga), Farskim Otocima (1. prosinca) te Švicarskom (3. prosinca).

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!