Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Veterani Mladosti Komet iz Preloga i Trnave iz Goričana otputovali na 24. prvenstvo veterana HNS-a!

DANAS u Vinkovcima počinje 24. izdanje hrvatskog nogometnog prvenstva za veterane u domaćinstvu NK Dilj i u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza, a među 32 momčadi iz cijele Hrvatske su i dva međimurska kluba, aktualni veteranski prvaci Međimurja NK Mladost Komet iz Preloga i NK Trnava iz Goričana.

U tri dana, na igralištima NK Dilj Vinkovci, HNK Cibalia i NK Frankopan Rokovci Andrijaševci, odigrat će se čak 64 utakmice, a titulu brane veterani HNŠK Moslavina Kutina. Natjecanje po skupinama počinje danas u 16:00 sati, a završava sutra u 14:30 sati. Od osmine finala pa do konačnog pobjednika utakmice se igraju 2×25 minuta.

Veterani priločke Mladosti Komet, kao prvaci Međimurja, nalaze se u glavnom dijelu turnira, i u borbu za naslov prvaka Hrvatske kreću u skupini E, a protivnici su im: NK Jadran Poreč, NK Zagorac i NK Omladinac.

Veterani Trnave iz Goričana natječu se u pozivnom dijelu turnira.

Ždrijeb ih je smjestio u skupinu E, a igrat će protiv: VHNK Dubrovnik, NK No Limit Virovitica i VNK VG Boys Velika Gorica.

Veterani NK Trnava studiom.hr
NK Trnava Goričan

Osmina finala na igralištima NK Dilj i NK Frankopan na rasporedu su u subotu od 17:00 sati, a četvrtfinala od 21:30 sati.

Posljednjeg dana, u nedjelju, na igralištu NK Dilj u 10:00 i 10:50 sati na rasporedu su polufinalni susreti, a utakmica za treće mjesto (jedanaesterci) je u 11:40 sati. Finale je na rasporedu u 11:50 sati. 

Uz naše ekipe iz Preloga i Goričana poznato nam je i da će utakmice na prvenstvu suditi i mladi međimurski sudac Roberto Dežđek.

Dečkima želimo puno sportske sreće, a prije svega lijepog druženja i provoda s nogometnim entuzijastima iz cijele Hrvatske!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!