Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO Ususret 21. festivalu Kre Mure i Drove, 27. rujna: ŽVS KUU Zasadbreg – Smeh

ŽVS KUU Zasadbreg, 19. festival Kre Mure i Drove / 2.9.2022. Prelog, Dom kulture grada Preloga

ŽVS KUU Zasadbreg, 19. festival Kre Mure i Drove

Odbrojavamo dane do 21. festivala Kre Mure i Drove predstavljajući izvođače i nove kajkavske pjesme koje će nam premijerno izvesti na jedinstvenoj glazbenoj večeri u Prelogu, 27. rujna.

Sa svojom autorskom pjesmom na Festival stiže Ženska vokalna skupina KUU Zasabreg. Pjesma se zove Smeh, a sastav će pratit će tamburaši KUU Zasadbreg. O novoj pjesmu, ali i kakva je bila protekla godina razgovarali smo s predsjednicom KUD-a Mirjanom Korunić, a iz našeg programa u nastavku donosimo snimku razgovora:

21. festival Kre Mure i Drove – 27. rujna u Prelogu!

Rezervirajte datum, 27. rujna, i uživo pljeskom nagradite izvođače, tekstopisce, aranžere koji će se novim kajkavskim pjesmama upisati se u bogatu glazbenu škrinjicu festivala Kre Mure i Drove kojom od zaborava čuvamo našu kajkavsku reč i obogaćujemo međimursku popevku.

Ulaz je slobodan!

>>> AUDIO: Ususret 21. festivalu Kre Mure i Drove: Valentino Škvorc, voditelj festivalskog orkestra

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!