Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Jesenski sajam u Maloj Subotici u subotu, 28. rujna: Prijavite se i ispecite najbolji kolač od jabuke!

Općina Mala Subotica u jesen ulazi Jesenskim sajmom koji će u subotnje poslijepodne, 28. rujna od 14:00 sati, na trgu ispred Doma kulutre u Maloj Subotici donijeti bogati sajmeni i zabavni program.

Tema ovog Jesenskog sajma je jabuka te će se održati biranje najboljeg kolača od jabuke. Pozvani su sve udruge, obrtniki, OPG-ovi i svi zainteresirani za natjecanje da se jave do 27. rujna (petak) do 15:00 na email: opcina@opcina-mala-subotica.hr ili na broj telefona 040/631-700. Za najbolje kolače predviđene su prigodne nagrade. 

Bogata sajamska ponuda uključivat će domaći langoši, raznorazne domaće rukotvorine, umate, med i proizvode od meda, dok će Dječji vrtić Potočnica održati jesenske radionice za djecu i roditelje. 

Zanimljivo će biti i na parkiralištu ispred općinske zgrade gdje će Oldtimer klub Međimurje-Čakovec izložiti svoje oldtimer traktore.

17:00 sati u Domu kulture održat će se predstava “Ja, trudnica” u izvedbi Kerekesh Teatra.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!