Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Rukometašice Zrinskog slavile protiv Rudara, vrijednu pobjedu upisao i Čakovec

ŽRK Zrinski - ŽRK Rudar Labin, rujan 2. kolo 1. HRLŽ 2024-2025 / Foto Pixino Photography

Foto Pixino Photography

Rukometašice Zrinskog i rukometaši Čakovca upisali su vrijene pobjede u domaćim ligaškim utakmicama proteklog vikenda.

U 2. kolu 1. hrvatske rukometne lige za žene Zrinski je pred svojima navijačima pobijedio Rudar iz Labina 33:30 (20:16). Naš prvoligašice do pobjede su predvodile Gabriela Gudelj s 10, Paula Posavec i Bruna Zrnić s po sedam pogodaka. Među vratnicama su Dora Potočnik, Sonja Makarova i Karla Jerković ukupno upisale sedam obrana.

Kod gošći najefikasnija je bila Ana Jajčević s 11 pogodaka, dok je među vratnicama Ana Ugrin upisala 14 obrana.

U idućem kolu Zrinski ide u goste kod Dalmatinke koji je nakon poraza kod Bjelovara na ljestvici na petom mjestu, s bodom zaostatka iza četvrtog Zrinskog. Na ljestvici vodeće tri momčadi imaju po 4 boda, Podravka vegeta, Split 2010 i Zamet.

U Premijer ligi kod rukometaša u Ligi B do drugu pobjedu u isto toliko kola upisali su rukometaši Čakovca. Pobijedili su Varaždin 1930 rezultatom 40:34. Prvi strijelac bio je Tin Baković s 10 pogodaka.

Nakon dva kola na ljestvici Nexe, druga Gorica i treći Čakovec imaju por 4 boda. Varaždin i Moslavina imaju po dva, dok su Karlovac, Dubrava i Bjelina Spačva Vinkovci bez bodova.

U trećem kolu Čakovčani gostuju kod Gorice.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!