Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U utorak s mališanima pogledajte predstavu “Ljubiti, samo ljubiti”

Povodom početka škole Općina Mala Subotica u utorak 17. rujna u 17:30 sati u Domu kulture Mala Subotica za sve predškolce i osnovnoškolce organizira predstavu “Ljubiti, samo ljubiti” koju će izvesti Teatar 002.  

Predstava „Ljubiti samo ljubiti“ je romantična komedija za djecu i radoznale odrasle, inspirirana pričama i dramskim tekstovima Zvonimira Baloga, koja govori o odrastanju, vjeri u sebe i samopoštovanju, hrabrosti i odlučnosti u nakani da postaneš onakav čovjek kakav želiš biti, o ljubavi i zaljubljivanju pa i tome kako smo spremni učiniti sve kada smo zaljubljeni, katkad čak i previše.

Naš zaljubljeni junak je pravi pravcati Puž koji kroz niz situacija saznaje da ne treba postati junak, heroj, kralj, princ, sportaš ili bar ministar – kako bi osvojio srce djevojčice Ružice. Jedino što treba je – spoznati da je baš onakav kakav je – jedinstven i zato Ružici najdraži!

No, cijelu priču pogledajte u predstavi koja traje 50 minuta, a ulaz je slobodan.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!