Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Nogometašice Međimurja s lakoćom pobijedile Goricu

Nogometašice Međimurja u nedjelju su pobijedile Goricu 8:2 (3:1) u susretu 3. kola 1. HNLŽ igranom na stadionu Mladosti u Čakovcu po kišnom i hladnom vremenu pred oko 150 gledatelja.

Po dva pogotka postigle su Lenka Mazuchova (17’, 65’) i Paula Škrlec (17’, 57’), a po jednom su mrežu gošći pogađale Tara Tkalčec (36’), Marin Hamamoto (54’), kapetanica Helena Damjanović (63’) i Kaja Županić (81’).

Za Goricu su pogotke postigle Andreja Šćukanec-Hopinski (38’) i Perica Cicijelj (51’).

Na ljestvici Međimurje je na visokom trećem mjestu bodovno izjednačeno s drugim Hajdukom i četvrtim Osijekom, sve tri ekipe imaju po šest bodova, vodeći Agram ima devet bodova. Peti Dinamo i šesti Split imaju po tri boda, a na začelju su sedma Neretva i osma Gorica bez bodova.

Dizdarova momčad s nizom od dvije pobjede u idućem kolu čeka derbi vrha, na gostovanju kod Hajduka u Splitu.

Dodajmo da su proteklog vikenda novu prvenstvenu sezonu otvorile pionirke i kadetkinje ŽNK Međimurje.

Obje selekcije podmlatka u subotu su na zagrebačkom Maksimiru snage domjerile s vršnjakinjama iz ŽNK Dinamo u ogledima 1. kola Prve HNLŽ mladeži. Pionirke su odigrale 2:2, do vrijednog gostujućeg boda došle su nadoknadivši dvostruku prednost domaćih.

Kadetkinje su u ovom kolu izgubile rezultatom 4:1, iako su do samog kraja pružile dobar otpor zagrebačkim vršnjakinjama koje pak su pobjedu osigurale u završnici ogleda kada su postigle dva pogotka.

Foto: Arhiva / Studio M

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!