Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA Osnovna škola Prelog: 70 prvašića sjelo u školske klupe

Danas, na prvi dan početka nove školske godine u OŠ Prelog prvašiće su pozdravili i poželjeli im sreću Gradonačelnik Ljubomir Kolarek, ravnateljica Melita Trupković, te učitelji koji će s njima započeti njihovo školsko putovanje, stariji učenici OŠ, policajci iz Policijske postaje Prelog te predstavnik HAK-a Čakovec.

Uzbuđenim i pomalo zbunjenim prvašićima poručili su da nemaju razlog za brigu te da će napraviti sve da im školovanje bude ugodno i zabavno. Ravnateljica Melita Trupković izrazila je zadovoljstvo povećanjem broja prvašića: „Imamo novih 64 prvašića u 3 razredna odjela, veseli nas povećanje broja učenika i to je čak 20 učenika više u školi. Veselimo se novim izazovima, druženjima i novim stjecanjima znanja.“.

U područnoj školi Cirkovljan u klupe je slelo šest prvašića, što čini brojku od njih ukupno čak 70. OŠ Prelog ukupno polazi 491 učenik.

„Ove godine prvim razredima učiteljice će biti Jagoda Glavak, Jasminka Vuk, Ivana Habuš Herc, a u Cirkovljanu Dorotea Glavina. Svim prvašićima i učenicima škole želimo puno uspjeha smijeha i veselja u novoj školskoj godini.“, poručila je ravnateljica.


Početak nove školske godine na području Grada u SŠ Prelog, OŠ Draškovec te u OŠ Prelog ispratio je gradonačelnik Ljubomir Kolarek: „Jedna lijepa životna dob je iza vas a još ljepša pred vama. Želim vam obilje mira zdravlja i dobra, puno prijatelja i radosti i veselja. Slušajte svoje učiteljice i skupite puno petica na ponos vas i vaših obitelji.“

Prvašiće su u školu ispratili ravnateljica DV Fijolica Kristina Posavec i Mario Bauer iz DV Vesela Loptica, a dočekale su ih njihove učiteljice.

Foto: Filip Švenda / Studio M (Preuzimanje fotografija nije dozvoljeno. Uvjeti korištenja multimedije)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!