Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Policija u Prelogu privela 59-godišnjaka, vozio je bicikl s 2,22 promila

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Ilustracija Studio M

Na međimurskim cestama nije bilo prometnih nesreća proteklog dana zbog čega pohvale za sve vozače uputio Kristijan Vincek iz OKC-a Policijske uprave međimurske, ali i poziv da ostanemo pažljivi u prometnu kako bi se povoljna situacija nastavila i danas.

U dnevnom izvješću policija donosi obavijest o privođenju 59-godišnjaka. Njega su policijski službenici zaustavili na biciklu, jučer oko 18 sati nedaleko od Preloga, uz drenažni kanal akumulacijskog jezera HE Dubrava, a alkotestiranjem je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 2,22 promila. Priveden je u policijsku postaju do otrježnjenja, a bit će sankcioniran novčanom kaznom sukladno Zakonu o sigurnosti prometa.

Jučer u poslijepodnevnim satima u Žabniku, u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je obiteljsku kuću, odakle je ukrao razni alata i elektroničke uređaje. Materijalnu štetu 57-godišnji vlasnik procijenio je na nekoliko stotina eura. Protiv počinitelja bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijska uprava najavila je nekoliko nadozora brzine za danas:

Županijska cesta ŽC2023, Držimurec od 13 do 14 sati

Državna cesta DC20, Prelog – Draškovec od 18:30 do 19:30 sati

Državna cesta DC209, Mursko Središće, Ulica Sitnice od 19 do 19:30 sati

Županijska cesta ŽC2003, Vrhovljan od 19:45 do 20:15 sati

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!