Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Održano 4. kolo Lige mladeži, evo kako su lovili kadeti i juniori

Na staroj Muri u Podturnu, u domaćinstvu ŠRD Šaran, protekle subote održano je 4. kolo lige mladeži u lovu ribe udicom na plovak. Kod kadeta je nastupilo trinaest, a kod juniora šesnaest natjecatelja i natjecateljica.

Sudački kolegiji čini su vrhovni sudac Nenad Jurinić, delegat Miroslav Mikulčić te suci u sektorima Ivica Vidović i Branko Mesarić.

U sektoru A u konkurenciji kadeta prvo mjesto osvojio je Leon Jug iz TSH Sensas Som.Si Čakovec s ulovom 1897 grama, drugi je bio Abel Vlah iz Ribice Turčišće s 1885 grama, a treći Andrija Naranđa iz Glavatice Prelog s 1186 grama.

U sektoru B prvi je bio Fran Fundak iz Klena Sveta Marija s 2686 grama, a na postolju su ga slijedili kadeta Soma iz Kotoribe. Drugi je bio Mihael Hederić s 1550 grama, a treći Jan Špiranac s ulovom 1361 grama.

Nakon četvrtog kola u ukupnom poretku vodeći je Leon Jug, drugi je Fran Fundak, a treći Mihael Hederić, na četvrtom mjestu slijedi ih Hana Horvat iz TSH Sensas Čakovec, peti je Jan Špiranac, šesti Naranđa Andrija – Glavatica Futtura Sensas Prelog, sedmi Gašpir Josip – TSH Sensas Čakovec, osmi Mičić Vigo – Klen Sveta Marija, deveti Mikulaj Filip – TSH Sensas Čakovec, a 10. Abel Vlah.

Kod juniora u sektoru A pobijedio je Arijan Kočiš iz TSH Sensas Čakovec s 2690 grama, drugi je bio Marsel Embreuš iz Soma Kotoriba s 2243 grama, a treći Patrik Kovač uz TSH Sensas Čakovec s 1756 grama ulova.

U sektoru B postolja su uzeli ribolovci Klena iz Svete Marije. Prvi je bio Nikola Mađarić s 2482 grama, drugi Fran Šipek s 2437 grama, a treća Ivana Pozderec s 2351 gramom ulova.

U ukupnom poretku vodeća je Ivana Pozderec, drugi je Nikola Mađarić, treći Lovro Rodek iz Soma Kotoriba, četvrti Arijan Kočiš, peti Fran Šipek, šesti Dino Slaviček – Klen Sveta Marija, sedmi Florijan Juričan – Sunčanica Pribislavec, osma Nina Horvat – Smuđ Goričan, deveta Lea Potarić – Som Kotoriba, a prvih deset zatvara Patrik Kovač – TSH Sensas Som.Si Čakovec.

Liga mladeži se nastavlja 14. rujna. Kadeti će loviti na staroj Muri u Žabniku, a juniori na Retenciji u Selnici.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!