Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO Najbolja međimurska nogometašica upisala fakultet u Zagrebu, ali odlučila ostati u ŽNK Međimurje: Bit će teško, ali…

ŽNK Međimurje Čakovec, Nina Varga, trening, SRC Mladost 20.8.2024. ROĐENDAN NINA VARGA / Foto: žŽeljka Švenda / Studio M

Nadolazaćeg vikenda počinje nova sezona u 1. HNLŽ, a nogometašice Međimurja nastup u elitnom rangu otvaraju u nedjelju gostujućom utakmicom kod zagrebačkog Agrama.

Da bi ekipa bila konkurentna i Međimurju dala stabilnog prvoligaša, pa u najmanju ruku da se i u novoj sezoni nastave utakmice kakve smo gledali na proljeće, uprava je kroz prijelazni rok radila na pojačanjima, ali i ostanku domaćih igračica. Tako su važan dogovor postigli sa stožernom igračicom Ninom Varga koja je ovog ljeta upisala Kineziološki fakultet u Zagrebu zbog čega se i njezin ostanak našao pod upitnikom.

Posljednji ogled s Agramom, podsjetimo, Međimurke su odigrale pri kraju prošle sezone i bila je to ključna pobjeda u kojoj su potvrdile ostanak u elitnom rangu.

Evo što nam je Nina proteklog utorka na treningu rekla i u pogledu prema novom susretu:

A treninzi su svakodnevni i intenzivni:

A razlog za poštedu nisu ni rođendanski dani pa je tako i Nina, koja drži titulu najbolje nogometašice Međimurja, baš 20. kolovoza radno proslavila svoj 19. rođendan, a otkrila nam je i svoje želje:

Nina, sretno!

>>> AUDIO: Počela je u dresu Dubravčana, a danas igra u najvišem nacionalnom rangu

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!