Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, AUDIO Prvoligašice u intenzivnim pripremama: Helena Damjanović kao kapetanica predvodi Međimurje i u novoj sezoni

Nogometašice Međimurja od početka kolovoza u intenzivnim su pripremama za novu sezonu u 1. HNLŽ koja s prvim kolom počinje već idućeg vikenda. Na terenima Mladosti u Čakovcu mlada ekipa svakodnevno, i unatoč nesnosnim vrućinama koje su napokon malo i popustile, brusi formu pod budnim okom stožera na čelu s trenerom Ivanom Dizdarom.

U klubu je vrlo aktivan bio i prijelazni rok pa je tako za Međimurje potpis stavilo pet novih imena. Radi se o mladim, ali iskusnim igračicama na koje Dizdar računa da će doprinijeti, ponajprije, u stvaranju stabilnog prvoligaša, no i u postizanju viših ciljeva. Odigrane su i dvije prijateljske utakmice.

Naše će nogometašice prvoligašku sezonu otvoriti s dvije gostujuće utakmice, najprije kod Agrama, potom kod Splita, tek u trećem kolu pred svojim navijačima igrat će protiv Gorice. Treću uzastopnu sezonu s kapetanskom trakom momčad će predvoditi Helena Damjanović:

Igračice kroz pripreme nisu zaobišle ni bolesti ni ozljede, no sve se to nadaju sanirati do idućeg vikenda… Više donosimo u Zoni sporta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!