Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Futsalaši se u Prelogu pripremaju za SP: Izbornik objavio popis igrača, u nedjelju prijateljska utakmica s Mađarskom

Hrvatska futsalska reprezentacija na pripremama u Prelog 24.8.2023. / Foto: Željka Švenda / Studio M

Hrvatska futsalska reprezentacija na pripremama u Prelog 24.8.2023. / Foto: Željka Švenda / Studio M

Hrvatska futsalska reprezentacija u Prelogu odrađuje prvi dio priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu koje će od 14. rujna do 6. listopada biti održano u Uzbekistanu, a izabranike Marinka Mavrovića u ovom dijelu priprema u nedjelju čeka i prijateljska utakmica s Mađarskom u Budimpešti.

Izbornik Mavrović danas je objavio popis igrača za nastup na Svjetskom prvenstvu. Na popisu su sljedeći igrači, piše hns-cff:

Filip Bašković (Novo Vrijeme), Zoran Primić (Square), Ante Piplica (Futsal Dinamo), Kristian Čekol (Futsal Dinamo), Duje Kustura (Olmissum), Kristijan Postružin (Bubamara Cazin), Luka Perić (Bubamara Cazin), Marko Kuraja (RFS Futsal), Josip Jurlina (Olmissum), Niko Vukmir (Stanoinvest Futsal Pula), Dario Marinović (Torcida), David Mataja (Stanoinvest Futsal Pula), Mateo Mužar (Futsal Dinamo), Tihomir Novak (Futsal Dinamo), Franco Jelovčić (Torcida), Antonio Sekulić (Anderlecht).

Pretpozivi su upućeni Vinku Rozgi (Olmissum), Manolu Biliću (Stanoinvest Futsal Pula), Maru Đurašu (Square) i Nikoli Gudasiću (Futsal Dinamo).

Podsjetimo da, nakon što je iz sigurnosnih razloga otkazan odlazak u Teheran gdje je reprezentacija trebala odigrati dvije prijateljske utakmice s Iranom, dogovorena je prijateljska utakmica s Mađarskom 25. kolovoza u Budimpešti.

“Pripreme teku prema predviđenom planu i programu. Malo nas je poremetilo otkazivanje utakmica protiv Irana koje bi bile jaka provjera pred nastup na Svjetskom prvenstvu, ali zahvalni smo Mađarskoj koja nam je izašla u susret pa ćemo uspjeti odigrati generalku uoči završnog dijela priprema u Slavonskom Brodu od 2. rujna, kad će nam se priključiti i Antonio Sekulić koji je trenutačno s klubom na turniru u Vijetnamu. Igrači su maksimalno motivirani i fokusirani na rad, iz dana u dan podižemo razinu forme i vjerujem da će momčad kad počne prvenstvo biti u optimalnom stanju”, rekao je izbornik Marinko Mavrović, prenosi HNS.

FOTO, AUDIO Hrvatska se nakon 24 godine plasirala na Svjetsko prvenstvo: “Ova generacija treba biti ponosna!

Hrvatska će prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igrati 14. rujna u Bukhari protiv Tajlanda, uslijedit će dvoboj s Brazilom 17. rujna, također u Bukhari, a treća utakmica u skupini, protiv Kube, na rasporedu je 20. rujna u Tashkentu. Plasman u osminu finala osigurat će dvije najbolje momčadi iz svake skupine te četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!