Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Vozačka mu je već ranije oduzeta, ovog je puta napuhao 3,31 promil

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Na međimurskim prometnicama proteklog vikenda evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen jedan sudionik, a od pet vozača pod utjecajem alkohola, najveću koncentraciju imalo je u Čakovcu 42-godišnjeg vozača automobila od 1,47 promila.

Na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se sedam prometnih nesreća, od toga tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, a policija je zbog vožnje pod utjecajem alkohola privela četiri vozača.

U subotu oko 22 sati u Varaždinu je priveden 48-godišnjak, vozačka mu je već ranije oduzeta, a vozio je automobil s 3.31 promil alkohola u krvi.

Iste noći također u Varaždinu, u ulici Miroslava Krleže, uz uporabu sredstava prisile priveden je 45-godišnjak. Napuhao je 1,73 promila, a prilikom postupanja vrijeđao policijske službenike te se pokušao i udaljiti.

U Martinkovcu je priveden je 29-godišnjak, vozio je s 1,80 promila.

U nedjelju oko 16 sati u Kolodvorskoj ulici u Turčinu priveden je 28-godišnjak upravljao je osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje pod utjecajem alkohola od 1.17 promila te pod zaštitnom mjerom zabrane upravljanja. Pri izlasku iz zavoja brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, vozilom je sletio ulijevo na nogostup te udario u drvo i betonsku dvorišnu ogradu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a vozač je priveden.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!