Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Varaždin Street Race Show: Ne propustite uzbudljivi vikend brzine i adrenalina!

MK Metalni Racing Team Varaždin Street Race

Foto: MK Metalni Racing Team

Nakon još jednog vrlo uspješnog izdanja utrke ubrzanja s motociklima u Goričanu, MK Metalni Racing Team ovog puta donosi dvostruki program za ljubitelje brzine i adrenalina uz 4. četvrti po redu Varaždin Street Race Show 2024., utrka ubrzanja s automobilima i motociklima!

Dvjestotinjak vozača iz najmanje osam zemalja borit će se za titulu najbržeg u nekoliko natjecateljskih kategorija u subotu i nedjelju, 10. i 11. kolovoza, na Aerodromu Varaždin.

Utrke su dio Prvenstva Hrvatske stoga se licencirani vozači Hrvatskog motociklističkog saveza (hms) i Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) bore i za važne bodove u napetoj borbi za naslov državnog prvaka, pojedinačno i klupski.

Ljubitelji brzine tako imaju priliku uživati u spektaklu na dva i četiri kotača. Oba dana, u subotu i nedjelju, utrke se vode od 13 sati, dok su trening i kvalifikacije na rasporedu od 8 do 12 sati.

Natjecateljske kategorije:

PRO MOTO (HMS Prvenstvo Hrvatske):

  • PRO 600: serijski motocikli uz dozvoljene preinake do 636ccm
  • PRO Open: serijski motocikli uz dozvoljene preinake do 1450ccm
  • DRAG: posebno pripremljeni motocikli za utrke ubrzanja bez većih pravila

PRO AUTO (HAKS Kup A10 Prvenstvo Hrvatske):

  • P1 FWD: prednji pogon
  • P2 RWD: stražnji pogon
  • P3 AWD: pogon na sve kotače
  • D DIZEL: automobili pogonjeni dizel gorivom

STREET RACE – AUTO

  • Klase 9 – 14 : „Ulične utrke“ podijeljene po vremenskim klasama, omogućuju natjecanje svim vrstama automobila, od serijskih do posebno pripremljenih

Osim uzbudljivih utrka, stunt show akrobatskih vratolomija na motociklupriprema Dejan Špoljar, a program će pratiti bogata ponuda hrane i hladnih pića te napuhanci za zabavu najmlađima.

Dođite i budite dio ove adrenalinske avanture, uživajte u brzinama koje oduzimaju dah i podržite svoje favorite!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!