Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Murskom Središću djevojka iz džepa ukrala novčanik 77-godišnjaku

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Na međimurskim cestama proteklog dana dogodile su se dvije prometne nesreće, a jedna je žena ozlijeđena u Čakovcu pri padu s električnog bicikla nakon što je zbog neprilagođene brzine u zavoju udarila u rubni kamen zbog čega je došlo do prevrtanja, izvijestili su jutros iz OKC-a PUM.

Policijski službenici u Murskom Središću provode kriminalističko istraživanje vezano uz tešku krađu na štetu 77-godišnjaka, objavila je policija u dnevnom izvješću.

Kako navode, muškarac je u Ulici Sitnice s mještanima dogovarao prodaju krumpira, a dok je uzimao bicikl koji je prislonio na drvo prišla mu je djevojka i iz džepa ukrala novčanik. Nedugo potom oštećenom je na ulici prišao nepoznati mladić i vratio mu novčanik, no u njemu je nedostajalo više desetaka eura. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje dok će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu.

Preloška policija jučer je intervenirala u Kotoribi zbog remećenja javnog reda i mira. Oduzeli su prijenosni zvučnik 24-godišnjakinji koja je u obiteljskoj kući, s otvorenim prozorima i vratima, puštala glasnu glazbu. Protiv djevojke podnesen je optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Međimurska policija za nedjelju najavljuje akciju “Četiri ubojice u prometu i nadzor vozača mopeda i motocikala” koju će provoditi od 16 sati do ponoći u suradnji s PU koprivničko-križevačkom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!