Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Predani projekti za dogradnju Gimnazije i Srednje škole Prelog, uređuju se vanjski tereni i nove učionice

Međimurska županija na javni natječaj za novac iz EU fondova aplicirala je dogradnju i proširenje Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec i Srednje Škole Prelog.

Projekt Čakovečke Gimnazije vrijedan je preko 12 milijuna eura, a uključuje dogradnju deset novih učionica čime će biti stvoreni uvjeti za jednosmjensku nastavu te izgradnju sportske dvorane.

Na javni natječaj prijavljen je i projekt kompletne obnove, dogradnje i proširenja Srednje škole Prelog, a u kojoj se tijekom ljetnih mjeseci obnavlja vanjsko pročelje.

Kroz ljetne praznike uklanjaju se nedostatci i poboljšavaju uvjeti u međimurskim srednjim školama kako bi s novom školskom godinom učenike dočekali i bolji uvjeti. Tako se uređuje i nova učionica u Ekonomskoj i trgovačkoj školi, a u tijeku je ozelenjavanje vanjskih površina iza Gimnazije i ETŠ-a.

Kod Graditeljske škole Čakovec tijeku je rekonstrukcija atletske staze koja će dobiti novu podlogu, a nogometno igralište obnovljeni travnjak.

Uz novi investicijski ciklus u obrazovanju priprema se projekt obnove Gospodarske škole koji je procijenjen na oko 3 milijuna eura,

atletska staza goc

Škole u Čakovcu ovih je dana župan Matija Posavec obišao s ravnateljima Sandrom Breka Ovčar, Bosiljkom Kukolić Vinković i Damirom Srnecom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!