Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pozvali taxi pa pokrali vozača, brzo su uhvaćeni

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Dvije prometne nesreće proteklog dana evidentirala je policija na međimurskim prometnicama, a u potrazi je za vozačem koji je skrivio sudar između Čakovca i Nedelišća te pobjegao s mjesta nesreće, izvijestili su iz OKC-a PUM.

U Piškorovcu su noćas mladići okrali vozača taxi vozila kojeg su prethodno pozvali da ih preveze do Čakovca.

Kako u dnevnom priopćenju navodi PUM, kriminalistička služba noćas je zaprimila kaznenu prijavu 59-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe na njegovu štetu.

– Iz zaprimljene prijave te dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem proizlazi kako je oštećeni noćas (18. srpnja) u 1 sat poslije ponoći na službeni mobitel zaprimio poziv kojim je naručena taksi vožnja od Piškorovca do Čakovca. Oko 1:30 sati službenim taksijem, čakovečkih registarskih oznaka, stigao je u Piškorovec te su do automobila prišla dvojica nepoznatih mladića. Dolaskom do vozačevih vrata, naglo su ih otvorili te iz ladice s unutrašnje strane vratiju ukrali službeni novčanik u kojemu se nalazilo nekoliko stotina eura. Nakon drske krađe počinitelji su pobjegli u unutrašnjost naselja. – navode u priopćenju.

Ubrzo nakon zaprimanja kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, uhićeni su stariji maloljetnik i 18-godišnjak te su privedeni u Policijsku postaju Prelog na kriminalističko istraživanje. – dodaju iz policije. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!