Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO | Međimurska hitna dobila dva nova vozila

Ispred Županijske bolnice Čakovec na konferenciji za medije predstavljena su dva nova vozila koje je Međimurska županija osigurala javnom nabavom vrijednom 187.137 eura.

Kupljeno je novo vozilo Volkswagen Transporter službi Zavoda za hitnu medicinu te Citroen Jumper za sanitetski prijevoz. Ključeve je predao župan Matija Posavec.

Ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije Vladimira Križaj Grabant zahvalila se te dodala:

“Ovo je jedna u nizu aktivnosti koje Zavod poduzima za unaprijeđenje rada u djelatnosti hitne medicine i sanitetskog prijevoza. Zavod trenutno ima 10 vozila za potrebe djelatnosti hitne medicine koje godišnje prođu oko 240.000 km i obave 10.500 intervencija te 18 vozila za potrebe sanitetskog prijevoza koja godišnje naprave oko 800.000 km i obave oko 30.000 prijevoza.”

MZ Nova vozila ZHM MZ studiom.hr DSC 4368

U Zavodu trenutno radi 130 djelatnika, od čega 88 zdravstvenih, odnosno 42 nezdravstvenih radnika.

“Mi želimo i dalje unaprijeđivati naš zdravstveni sustav, omogućiti pacijentima najbolju zdravstvenu zaštitu u okviru naših mogućnosti. Uz sve odrađene projekte u planu su i obnove naših ambulanti diljem Međimurja i s povećanjem standarda sigurno ne stajemo.” poručio je župan.

Pogledajte i našu fotogaleriju:

Foto: Filip Švenda / Studio M

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!