Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Radio Osinjak: Gradonačelnik Ljubomir Kolarek o aktualnostima i planovima na području Grada Preloga u 2024. godini

I s novom godinom svake srijede od 11 do 12 sati u programu našeg radija govorimo o aktualnostima na području Međimurske županije i njezinih općina.

U današnjem izdanju gost je bio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

Prvo ovogodišnje gostovanje bila je naprije prilika za rezime Adventske čarolije u Prelogu, a samim time i rekordnih turističkih rezultata za 2023. godinu, a zatim i na sve ono što se planira u 2024. godini. Gradonačelnik se osvrnuo na mnoge projekte u infrastrukturi, pri čemu je najvažnija obilaznica Preloga gdje su i radovi krenuli, ali i one u kulturi i sportu koji se najavljuju za ovu godinu.

Osvrnuo se i na apel rukometaša RK Prelog koji su u subotu ukazali na svoj problem nedostataka svoje prostorije, a nakon što im je ponodno onemogućen ostanak nakon utakmica u dvorani OŠ Prelog. Najavio je da će na tu temu danas biti održan sastanak s predstavnicima škole i osnivačem OŠ Prelog, Međimurskom županijom.

Cijelu emisiju sada pogledajte i na našem YouTube kanalu.

YouTube player

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!