Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Rukometašice Zrinskog protiv Dugog Sela posustale u završnici. Doznale i suparnice u osmini finala Kupa Hrvatske

Foto: ŽRK Zrinski Čakovec

Rukometašice Zrinskog izgubile su kod Dugog Sela 55 u susretu 12. Kola 1. HRL za žene. Iako su odigrale odličnih 45 minuta, presudila je završnica u kojoj su domaće napravile seriju od 8:0 za sigurnu pobjedu.

Igračice Gorana Mrđena odlično su otvorile utakmicu. Nakon prvih 15 minuta imale su najvećih četiri gola prednosti (4:8), no tu su i stale. Domaće su do poluvremena došle do izjednačenja (11:11), a u nastavku se borba vodila do 47. minute kada su naše igračice upale u crnu rupu, a domće velikom serijom mirno privele utakmicu kraju.

Podsjetimo da su naše rukometašice samo tri dana prije remizirale protiv Lokomotive pred svojim navijačima. Trag te borbe zasigurno je uzao danak u završnici protiv Dugog Sela.

Najefikasnije je bila Lucija Cvitanović sa šest pogodaka, Kala Kosovac postigla je pet.  Domaće je predvodila Josipa Bebek s 12 pogodaka, a Petra Dičak postigla je 11.

Na ljestvici Zrinski je ostao treći s 15 bodova, koliko ima i druga Lokomotiva, uz utakmicu manje. Vodeća je Podravka Vegeta s 22 boda.

I idućem ligaškom kolu u nedjelju Zrinski dočekuje jedanaestoplasirani Zamet.

U međuvremenu su ždrijebom naše rukometašice doznale i protivnika u osmini finala. Za četvrtfinale će igrati u gostima protiv ŽRK Multinorm Cerne, 14. veljače.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!