Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Maloljetnik otvorio vrata razbojnicima, ugurali ga u kuću, ozlijedili i ukrali mu novac

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Međimurska policija u potrazi je za razbojnicima koji su u Donjoj Dubravi u obiteljskoj kući u Sajmišnoj ozlijedili maloljetnika i ukrali novac.

Kako je objavila policija, u utorak iza 6 sati nekoliko maskiranih počinitelja pozvonilo je na ulazna vrata, a nakon što ih je maloljetnik otvorio, ugurali su ga u kuću te uz prijetnju oružjem i primjenu fizičke sile, ukrali mu nekoliko desetaka eura i pobjegli.

Maloljetnik je lakše ozlijeđen, a medicinska pomoć pružena mu je u čakovečkoj bolnici.

 Policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Policijskim službenicima u Policijskoj postaju Mursko Središće, jučer je građanin dragovoljno pristupio i predao predao poluautomatsku  pušku (tzv. “papovku”), kalibra 7,62 mm. Puška je preuzeta i pohranjena u odgovarajućem spremištu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!