Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Nije očistio led s teretnog vozila, usred vožnje odletio na drugi automobil

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Zimski uvjeti kumovali su nesreći o kojoj je danas izvijestio OKC Policijske uprave međimurske.

Na cesti između Preloga i Oporovca s teretnog vozila s kojeg vozač nije otklonio led koji je tijekom vožnje odletio i pao na drugi automobil. Nije bilo ozlijeđenih, nastala je materijalna šteta.

Podsjetimo ovom prilikom da su, prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama za vrijeme zimskih uvjeta, vozači dužni prije uključivanja u pomet očistiti zaleđena vjetrobranska stakla i snijeg, led ili vodu na vozilima. Novčana kazna za prekršaj iznosi 130 eura.

U dnevnom izvješću međimurska policija prijavila je da je kazneno prijavila 19-godišnjeg vozača s područja Grada Preloga zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu u kojoj su tri osobe teško ozlijeđene.

Mladi vozač je 30. prosinca oko 4:30 sati u Čakovcu je u raskrižju ulica Elmera Vajde i Zagrebačke oduzimanjem prednost automobila vozačice (48), a u sudaru njegov je automobil odletio u betonsku dvorišnu ogradu. U prometnoj nesreći ozlijeđeni su vozačica te svoje putnika 18 godišnjak i maloljetna djevojka iz automobila vozača.

Zaprimljenim prijavama ozljeda Županijske bolnice Čakovec te dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 19-godišnjak s područja grada Preloga počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!