Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Priločanci odlično otvorili, Čehovec nadoknadio tri gola zaostatka i obranio naslov!

Nogometaši Čehovca obranili su naslov pobjednika turnira Med vulicama u sklopu 42. memorijala ing. Vladimira Skoka u Parku mladosti nakon što su u finalu nadoknadili tri gola zaostataka protiv ekipe Vočonovec/Kakinja/G. Kraj pa još s dva gola za konačnih 5:3 (1:3) drugu godinu uzastopce podignuli pobjednički pehar turnira.

Mlada priločka ekipa Vočonovec/Kakinja/G. Kraj u borbu za naslov pobjednika ušla je neporažena i s 20:2 gol razlikom. Na tim je krilima odlično odigrala i prvo poluvrijeme finala u kojem je povela s 3:0. Do odmora su branitelji naslova smanjili na 3:1, no u drugom poluvremenu iskusni Čovljani brzo su izjednačili, potom i preokrenuli pa u gotovo revijalnom tonu zaključili pobjedu s ukupnih 5:2. Na klupama momčadi sjedili su Marko Fleten i Tomislav Novak-Šedi.

Treće mjesto osvojio je Otok koji je u susretu za plasman bio bolji od Cirkovljana s 4:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Patrik Tišljarić iz Čehovca, najbolji strijelac Saša Kočet s 10 pogodaka (Vočonovec/Kakinja/G. Kraj), a najbolji golman Antonio Belić (Otok).

U konkurenciji mlađih pionira prvo mjesto osvojila je ekipa OPG Habuš, a u finalu su pobijedili Apartmane Vidović s 4:1. Treće mjesto osvojila je Mladost 2013 I. Najboljim igračem proglašen je Jakov Viliđ (OPG Habuš), najbolji strijelac je Mateo Mlinarić (Apartmani Vidović) s 13 postignutih ogolova, a najbolji golman Lukas Doklea (OPG Habuš).

U konkureniciji starijih pionira pobjednik je Došli i Dišli. U finalu su pobijedili Ose rezultatom 3:2. Treće mjesto osvojila je Mladost. Najboljim igraćem proglašen je Domagoj Madić (Mladost), najbolji strijelac je Petar Mlinarec s osam pogodaka (Ose), a najbolji golman Jura Žvorc (Došli i Dišli).

Pehare i medalje ekipama i pojedicima predali su predsjednik NK Mladost Željko Sokač i gradonačelnik Ljubomir Kolarek. 

Rezultati završnice:

za 3. mjesto mlađi pioniri: MLADOST 2013 II – MLADOST 2013 I  0:0 (2:1)

za 3. mjesto stariji pioniri: AMIGOSI – MLADOST  0:4

revijalna utakmica limači ŠN Prelog

inale mlađi pioniri: APARTMANI VIDOVIĆ – OPG HABUŠ  1:4

finale stariji pioniri: OSE – DOŠLI I DIŠLI  2:3

za 3. mjesto Med vulicama: CIRKOVLJAN – OTOK  0:4

finale Med vulicama: VOČONOVEC/G. KRAJ/KAKINJA – ČEHOVEC  3:5

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!