Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Kreće obnova Odjela neurologije u Županijskoj bolnici, predstavljen i novi voditelj

Međimurska županija nastavlja ulaganje u Županijsku bolnicu Čakovec kroz projekt rekonstrukcije i obnove Odjela neurologije. Troškove u visini od oko 704 milijuna eura financira Međimurska županije iz decentraliziranih sredstava, a bit će kompletno uređen i moderniziran unutarnji prostor.

Ugovor je s izvođačem radova potpisao ravnatelj bolnice dr. Igor Šegović. Istaknuo je da ne odjelu ne nedostaje liječnika i medicinskih sestara. Bolji uvjeti koje će donijeti rekonstrukcija bit će dodatna motivacija za rad, a pacijentima za kvalitetniju zdravstvenu skrb, dodao je.

Odjelom neurologije godišnje prođe oko 17 tisuća pacijenata. Jedna od najvažnijih djelatnosti Županijske bolnice Čakovec stoga iziskuje uvjete dostojne 21. stoljeća, poručio je župan Matija Posavec dodavši da je riječ o jednom u nizu obnova koje slijede.

Na konferenciji je prvi put javnosti predstavljen novi voditelj Odjela neurologije dr. Boris Hlebec. „Ovim ulaganjem ulazimo u novo razdoblje razvoja našega Odjela i ono predstavlja najljepši poklon svakom Međimurki i Međimurcu. Snažna djelatnost neurologije predstavlja mrežu sigurnosti za sve nas, jer ako je kardiologija srce bolnice, neurologija je njezin mozak“, dodao je doktor Hlebec, zahvalivši i bivšem voditelju Odjela dr. Robertu Marčecu, na temeljima koje je ostavio.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!