Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Na Massimov rođendan njegovoj supruzi Eni uručena nagrada Porin za životno djelo

Porin predan Massimovoj obitelji / Foto: Filip Bušić

Foto: Filip Bušić

Simbolički, na Massimov rođendan, Nikša Bratoš danas je supruzi Massima Savića, Eni Kondić, uručio nagradu Porin za životno djelo. U zagrebačkom HNK, gdje se javnost i oprostila od njega na komemoraciji prije samo pola godine, još jednom mu je iskazana zaslužena počast.

Primiti nagradu za životno djelo trebao bi biti jedan od najsretnijih trenutaka u životu. Nažalost ovaj Porin za životno djelo stiže u krivo vrijeme i primaju ga krive ruke. Da je došao za nekih dvadeset godina i da su ga primile Massimove ruke tada bi zasigurno to bio jedan od najsretnijih trenutaka u njegovom i mom životu. I znam da bi nedugo nakon toga Massimo opet pokazao zašto ga toliko zaslužuje. No, život se nekad grubo i gorko poigra sa nama pa sreća i tuga zamjene mjesta. Uz svu tu tugu, ipak, danas je najjači osjećaj u meni – ponos, hvala vam.” – emotivna je bila Massimova supruga Eni Kondić.

Porin predan Massimovoj obitelji / Foto: Filip Bušić
Foto: Filip Bušić

 

Osjećaje je teško skrivao i njegov suradnik i prijatelj – Nikša Bratoš.

“Massimo. Sve što je on bio treba pisati velikim početnim slovom – Gospodin, Umjetnik, Čovjek, Profesionalac, Prijatelj… Sazdan od emocija, strasti, talenta i entuzijazma. Stup dostojanstva naše profesije, uvijek s visokim estetskim kriterijima, cijenjen i od struke i od publike. Na koncu, čovjek odlazi štovan onoliko koliko je u životu dao, i kakav je trag ostavio. Massimo, Gospodin i u načinu na koji je otišao. Ovaj Porin je samo naš zajednički naklon njemu – rekao je Nikša.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!