Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA #6 | 41. Skokov memorijal i klapa Šufit

41. Skokov memorijal i Ljetne noći, klapa Šufit / 16.7.2022.

Završnicu 41. malonogometnog memorijala ing. Vladimira Skoka i Ljetnih noći grada Preloga jučer je na ljetnoj pozornici otvorila klapa Šufit.

U malonogometnom turniru odigrane su posljednje dvije utakmice Med vulicama čime su odlučeni četvrtfinalni parovi, a počelo je i turnir u konkurenciji starijih pionira. Večer je protekla i u revijalnom tonu, a snage su odmjerile ekipe Grada Preloga i Županijske bolnice Čakovec. Nastavljen je i turnir u odbojci na pijesku.

Subotnja večer donosi četvrtfinale turnira Med vulicama, a na glazbenu pozornicu stiže grupa Ogenj. Sutra, u finalnoj večeri čeka vas koncert Jurice Pađena i Aerodroma. Kao i do sad, ulaz je slobodan!

Svi rezultati i rasporedi utakmica nalaze se na linku, a u nastavku pogledajte fotogaleriju:

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!