Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Muškarca kod Varaždina ubili stršljeni

U subotu oko 18.45 sati u Gornjoj Voći, u nesretnom je slučaju smrtno stradao 58-godišnji muškarac, objavila je u priopćenju Policijska uprava varaždinska.

“On je pomagao muškarcu starosti također 58 godina, u obavljanju poslova na obiteljskom gospodarstvu. U jednom su trenutku na dvorištu pomaknuli rolo balu sijena, kojom prilikom ih je obojicu napao roj stršljena koji su se nalazili ispod bale. Napadnuti su se muškarci sklonili u obiteljsku kuću, gdje je stradalom 58-godišnjaku od zadobivenih uboda, pozlilo.”, stoji u priopćenju.

Na mjesto događaja izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su pokušali reanimirati stradalog, no nažalost bezuspješno. Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je medicinsku obdukciju te je tijelo nesretnog muškarca prevezeno  na Odjel patologije Opće bolnici Varaždin.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!