Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, AUDIO | Juniori Preloga prvaci Međimurja!

NŠ Prelog U-19 prvaci Međimurja 2021-2022 / cover kolaž

Juniori NŠ Prelog prvaci su U-19 lige Međimurskog nogometnog saveza.

Preložani su naslov prvaka Međimurja u svojoj kategoriji osvojili s 39 bodova, šest više od prvih pratitelja NŠ Petica 2021, a od koje su doživjeli i jedini podaz u sezoni. Na putu to vrha upisali u ukupno 16 kola upisali su 12 pobjeda uz tri remija.

Po završetku sezone u Parku mladosti pehar i medalje ispred Međimurskog nogometnog saveza predali su im instruktor Damir Lepen Jurak i zamjenik predsjednika Ivan Kos. Na naslovu prvaka čestitao im je predsjednik kluba Željko Sokač.

Pehar je preuzeo kapetan i čuvar preloške mreže David Kanižaj, a u komentaru na sezonu istaknuo:

S obzirom na to da se liga igrala četvrtkom poslijepodne ni izostanci igrača zbog školskih obaveza nisu bili rijetkost, no zahvaljujući širokoj klupi Preložanima to nije predstavljalo veliki problem, istaknuo je trener Davor Balent. Prednost im je bilo i iskustvo koje je nekolicina igrača stjecala trenirajući s prvom momčadi Mladosti Komet, a neki su već upisali u prve seniorske minute.

Detalje donosimo u Zoni sporta, u nastavku pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!