Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pijan (77), bez vozačke i neregistriranim automobilom skrivio prometnu nesreću

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Proteklog vikenda na međimurskim cestama dogodile su se tri prometne nesreće, a ozlijeđenih nije bilo. Pod utjecajem alkohola bio je 77-godišnji vozač automobila u količini od 1,02 promila.

On je u nedjelju oko 15 sati u Vučetincu prilikom uključivanja na prometnicu s parkirališta ugostiteljskog objekta oduzeo prednost vozilu slovenskih nacionalnih oznaka kojim je vozio 36-godišnjak. Policija je utvrdila da 77-godišnjak nema vozačku dozvolu te da automobil nije registriran. Od njega su oduzeli registarske pločice te će se protiv njega pokrenuti prekršajni postupak.

Na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se 12 prometnih nesreća, a dvije su osobe ozlijeđene.

U kontroli prometa utvrđeno je 128 prekršaja, od čega 42 brzina, a 13 alkohol i odbijanje alkotestiranja. Najviša utvrđena koncentracija alkohola iznosila je 2.58 promila, a najviša nepropisna brzina 92 km/h.

U subotu oko 7.30 sati u Cerju Nebojse ozlijeđen je 25-godišnji vozač. Vozio je s 1.37 promila alkohola u krvi te zaspao za upravljačem zbog čega je automobilom prešao na traku za promet iz suprotnog smjera, sišao van kolnika , udario u prometni znak i saletio u cestovni jarak gdje je vozilo udarilo u betonski dio jarka te je od siline udarca ponovno odbačeno na suprotnu prometnu traku. Ozlijeđenom je vozaču medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U subotu oko 19.50 sati na državnoj cesti D-2 između Vrbanovca i Zamlake, ozlijeđen je 44-godišnjak. Vozio je s 2.13 promila alkohola u krvi te automobilom sletio na oranicu gdje se vozilo prevrnulo, dok je vozač ispao van vozila. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!