Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Četvero čakovečkih plivača osiguralo plasman na Prvenstvo Hrvatske

ČPK Festival plivanja 2022 www.studiom.hr

ČPK na Festivalu plivanja

Četvero čakovečkih plivača odličnim rezultatima na mini GP natjecanju Festival plivanja u Zagrebu izborilo je plasman na Prvenstvo Hrvatske.

Natjecanje u održano proteklog vikenda u 50m bazenima, a boje Čakovečkog plivačkog kluba branilo je 11 plivača. Najuspješniji je bio Mario Beliga osvojivši zlatnu medalju na 400m mješovito i brončanu na 800m slobodno te treće mjesto po zbroju tri najvrjednija rezultata iz svakog dijela po jedan.

Beliga je osvim rezultatima osigurao nastup na Prvenstvu Hrvatske. Plasman su ostvarile i Lana Pintarić, Maja Cmrečnjak i Tessa Zuber Polak.

Natjecanje je okupilo 400 natjecatelja iz  27 klubova iz Hrvatske koji su se natjecali u tri godišta za djevojčice i dječake.

Čakovečki plivački klub predstavljalo je 11 natjecatelja: Mario Beliga, Emil Goričanec, Lana Pintarić, Bruno Novak, David Kolarić, Martin Golub, Oleg Jeđut, Andro Rapaić, Maja Cmrečnjak, Tessa Zuber Polak i Hana Dolar. Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Antonia Šanteka.

Rezultati:

Apsolutna kategorija, mlađi kadeti:

Martin Golub: 5. mjesto 200m leđno, 3. mjesto 800m slobodno, 5. mjesto 400m slobodno

David Kolarić: 4. mjesto 100m leptir, 2. mjesto 200m leptir, 1. mjesto 400m mješovito

Hana Dolar: 7. mjesto 100m slobodno, 5. mjesto 400m slobodno, 5. mjesto 100m prsno, 4. mjesto 200m prsno

Oleg Jeđut: 8. mjesto 100m prsno, 7. mjesto 200m prsno

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!