Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Lider iz Ivanca svladao borbeno Međimurje

KK Međimurje - KK Ivančica, 13.2.2022.

Foto: KK Međimurje

Vodeća ekipa 2. muške lige Sjever Ivančica iz Ivanca u 15. kolu stigla je do pobjede 71-85 u susretu s našim Međimurje u utakmici koja je u petak odigrana u Čakovcu.

Usprkos borbenosti i velikoj želji da se svlada lidera, naš sastav nije se uspio nametnuti i na kraju su gosti zasluženo stigli do još jedne važne pobjede u borbi za naslov prvaka.

– Za naš pomlađeni sastav ovaj poraz je dobro iskustvo. Nisu nam potrebna prevelika očekivanja, posebice od igrača samih, da svaku utakmicu „moraju“ odigrati na granici ili iznad granica svojih mogućnosti. Onda se nažalost dogodi suprotno i nestane sigurnost u igri, ne možemo zabiti ono što se inače zabija „žmirečki“ i uđemo u probleme. – komentirao je nakon utakmice trener Stjepan Novak.

KK Međimurje - KK Ivančica, 13.2.2022.
Foto: KK Međimurje

U sljedećem kolu Međimurje gostuje kod još jedne iskusne ekipe, Podravca u Virju, koji je glavni konkurent Ivančici za naslov prvaka.

– Nema pritiska da moramo stalno pobjeđivati, idemo iz utakmice u utakmicu pokušati odigrati ono što smo dogovorili i radili na treningu, stvoriti dobru bazu za iduću sezonu i to će biti glavni cilj do kraja prvenstva. – zaključio je Novak.

KK Međimurje: Kuzmić 3, Rodek, M. Kranjčec 6, Novak, Bartolić, L. Horvat 2, Drk 15, Gašparić, Herman 6, Glumac 20 i F. Kranjčec 4. Trener: S. Novak.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Zapratite nas

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!