FOTO: Tvrtka Kabel-Mont za uspješnih 25 godina nagradila i najdugovječnije djelatnike

Nedjelja, 08.12.2019.
FOTO: Tvrtka Kabel-Mont za uspješnih 25 godina nagradila i najdugovječnije djelatnike
Foto galerija
FOTO: Tvrtka Kabel-Mont za uspješnih 25 godina nagradila i najdugovječnije djelatnike
Poduzeće Kabel-Mont iz Domašinca na prigodnoj svečanosti obilježilo je 25 godina od osnutka te uspješnog i neprekidnog rada.

Poduzeće je osnovano 1993. godine, s radom počinje 1994. i to na spajanju telefonskih kablova te montaži zračnih mreža, spajanju i puštanju u rad telefonskih centrala. Ubrzo slijedi širenje poslovanja na pogone hidroelektrana varaždinskog sliva s istim i sličnim poslovima, kao i na poslove razvlačenja elektro kabela na pogonu za Elektru. Poduzeće počinje izvoditi i radove po gotovo cijeloj Hrvatskoj za razne investitore na važnijim infrastrukturnim projektima. Bilo je to vrijeme proširenja poslovanja, zapošljavanja novih djelatnika, voznog parka i strojeva, a poduzeće je doseglo brojku od 65 zaposlenika.

Samih početaka prisjetio se tehnički direktor Mario Tomašek. S emocijama je o uspješnom prvom kvartalu govorio je i direktor Danijel Tomašek, a da su godine proletjele konstatirao je osnivač i vlasnik tvrtke Andrija Tomašek. Vodeći u firmi posebno su za uspjeh istaknuli važnost djelatnika, stoga su na svečanosti dodijeljene i jubilarne nagrade.
 
Za 10 godina rada primili su ih: Stjepan Katanec, Juraj Perković, Josip Đurkin, Antun Lisjak, Ivica Mihalec, Dragutin Novosel  i Stjepan Trstenjak
Za 15 godina rada: Marijan Krznar, Josip Kerhač, Dražen Cirkvenčić
Za 20 godina rada: Ivan Furdi, Krunoslav Martinjaš, Dragutin Sabolek i Nenad Lovrenčić,
a nagradu za 25 godina rada u poduzeću Kabel-Mont primio je: Dragutin Lisjak.

 
 *****
Detaljnije sa svečanosti donosimo u našem informativnom programu!