[VIDEO] Tereza Kesovija snimila spot za singl Ostavi me tu

Ponedjeljak, 13.07.2015.
Tereza Kesovija - Ostavi me tu
Video
Tereza Kesovija
Najveća hrvatska diva Tereza Kesovija snimila je videospot za novi singl „Ostavi me tu“ kojim najavljuje posljednji album u bogatoj karijeri.
 
Ovaj divan videospot sniman je u njenom rodnom Dubrovniku, na prekrasnim lokacijama Straduna, Karmena, Palače Sponze i crkve sv. Vlaha, a režiser je Goran Kovačić. „Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi na snimanju spota jedne tako velike umjetnice. Zahvalan sam što sam dobio tu mogućnost. Pjesma Ostavi me tu na mene je ostavila dojam već kod prvog slušanja, a ambijent Terezinog rodnog Dubrovnika se prekrasno uklapa u cjelovitu sliku.“ , rekao je Goran.
 
„Veselila me suradnja s Goranom. Radi se o mladom, vedrom i talentiranom čovjeku koji radi s velikom voljom. Snimiti ovaj video bilo je teško, vrućina je bila grozna i ustajali smo jako rano, čak i u tri ujutro. Zadovoljna sam urađenim. Mislim da će ovakav videospot, ovu prekrasnu pjesmu, popratiti sjajno! Cijeli uradak je lijep slijed dubrovačkih slika, slika moga Grada spram kojeg osjećam neizmjerno veliku ljubav.“, rekla nam je Tereza.
 
Glazbu i tekst za pjesmu „Ostavi me tu“ napisala je hvaljena bosanska diva i kantautorica Maya Saar, a za aranžman je zaslužan Ante Gelo, vrhunski glazbenik i velik čovjek.    Pjesma i videospot najava su albuma čija se objava očekuje na jesen. „Možete očekivati doista moderan i  drugačiji album koji će me predstaviti u posebnom svjetlu“, kazala nam je Tereza. Album je sniman u studiju Ante Gele, a izdat će ga Dallas Records.